top of page

SPRÅKPEDAGOG

Att undervisa språk är något som jag började med när jag var i gymnasiet. Min franska lärare Natalie frågade mig när jag 17 om jag kan tänka mig hjälpa elever som var ett yngre än mig att få godkänd. Jag sa "varför inte?" och då började en resa som sträcker sig över 17 år av språkundervisning. Jag skulle aldrig föreställa mig att det kommer bli så här spännande och utvecklande. 

 

Att lära sig hebreiska är en utmaning för hjärncellerna! Alfabetet är ganska klurigt, liksom systemet att läsa från höger till vänster. För att krydda till det lite extra måste du även ha koll på vokalerna. De skrivs nämligen under konsonanterna. Men, med Idit som lärare så kommer det gå bra. Hon lär dig allt det, och lite till under sina kurser i hebreiska. Så boka direkt! Se kommande kurstillfällen här.

FRÄMMANDE SPRÅK

Idit har lång erfarenhet av språkundervisning i hebreiska, engelska och franska, till elever i alla åldrar och med olika behov. Allt från barn som läser till sin bar-/bat-mitzvah till skolelever som vill höja sina betyg. Idit har även undervisat på universitetsnivå. Hon har hållit lektioner för vuxna i egen regi, liksom genom kurser arrangerade av bland annat den Judiska Församlingen i Stockholm. Idit säger att varje språk har sin speciella charm. Utmaningen är att hjälpa eleven att hitta strategier för att lära sig ett främmande språk, så att det blir lättare att fortsätta sin språkutveckling utanför lektionstid.

Tryck här för att se mer

HEBREISKA SOM FRÄMMANDE SPRÅK

Keep-calm-and-carry-on-scan.jpg

ENGELSKA 

Idit har lång erfarenhet av att undervisa i engelska, både i Sverige och utomlands (Israel, Frankrike och Kina). Hon talar flytande engelska, och har läst 90 högskolepoäng i engelska på Uppsala universitet. Hon har skrivit ett antal uppsatser om det engelska språket. Dem kan du hitta här.

Idit hjälper dig gärna att förbättra din engelska, oavsett om du är nybörjare eller på avancerad nivå. 

Om du är intresserad av en engagerad och erfaren engelskalärare till en gymnasieskolan, företag eller för privatundervisning kontakta mig här.

Gymnasieengelskalärare 

Undervisningsutvecklare

Språkkonsult 

Tänkbara uppdrag

jeparle fr.jpg

FRANSKA

Tell people more about the classes you offer. Add images, text and links, or connect data from your collection to display dynamic content.

Jasmine Aziz

poster alefbet mrk1.jpg

HEBREISKA

Tell people more about the classes you offer. Add images, text and links, or connect data from your collection to display dynamic content.

Iron Mike

bottom of page