top of page

PROJEKTLEDNING

Att leda ett projekt är lika med att bygga en båt för att roa den till hamn. Man behöver se till att alla små detaljer är på plats så som att alla delar samverkar för att nå samma mål. Projektledning som yrke blir allt mer automatiserad och därför  försökte Idit effektivisera arbetet med festivalen samt eventmanagement arbetet inom Aaron Isaak skolan med hjälp av digitala verktyg. Hon har verkat för användning av Basecamp, samt OPPM.  

Under åren där Idit har fått leda Uppsala Fotofestival lärt hon sig mycket om kommunikation, riskbedömning, betydelsen av en lång vision och vikten av tydliga och mätbara mål. Idit har även haft möjligheten att få en inblick av den svenska affärskulturen och kunna orientera folk åt det hållet man vill för att tillsammans nå gemensamma mål.   

 

Behöver du en kulturorienterad projektledare som har arbetat internationellt och har gedigen erfarenhet med att skapa samt producera kulturevenemang, eller bara en som kan hålla många bollar i luften och se till att alla ramlar exakt var du vill har dem? Kontakta oss >

bottom of page